İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Türkmençe
Dutch
French
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Ders Kitabı
✕
Bölüm:
Merkez Kütüphane
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Dil:
İngilizce
✕
Bulunan
:
24
Adet
0.005 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
Demirbaş
10
25
50
100
‹
1
2
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi
24
Bölüm
[1]
Merkez Kütüphane
24
Tür
[1]
Kitap
24
Alt Biçim
[1]
Ders Kitabı
24
Şekil
[1]
Basılı
24
Ortam
[1]
Kağıt
24
Konu
[1]
Ev Ekonomisi, Aşçılık
24
Yazar
[19]
Başan, Ghillie.
1
Birchfield, John C.
1
Burgess, Cathy.
1
Casado, Matt A., ,1937-
1
Cousins, John A.
1
Dittmer, Paul.
1
Feinstein, Andrew Hale.
1
Fenich, George G.
1
Forgacs, Gabor
1
Gee, Chuck Y.
1
Hayes, David K.
1
Kittler, Pamela Goyan, ,1953-
1
Kotler, Philip
1
Lillicrap, D. R.
1
MacVeigh, Jeremy.
1
McSwane, David Zachary.
1
Mill, Robert Christie
1
Ninemeier, Jack D.
1
Roday, Sunetra
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
İngilizce
24
Yayın Tarihi
[11]
2015
1
2014
2
2012
4
2011
2
2010
5
2009
2
2008
3
2007
2
2005
1
2003
1
2002
1
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[19]
American Hotel & Lodging Educational Institute
2
J. Wiley
2
John Wiley & Sons
2
Pearson Prentice Hall
2
Prentice Hall
2
American Hotel & Lodging Education Institute
1
Children’s Press
1
Delmar Cengage Learning
1
Goodfellow Pub.
1
Haworth Hospitality Press
1
Hodder & Stoughton
1
I.B.Tauris
1
John Wiley & Sons Inc.
1
Oxford University Press
1
Pearson
1
Pearson/Prenticeb Hall
1
Routledge
1
Wadsworth/Cengage Learning
1
Wiley
1
Daha fazlası
Daha az
Kitap [Ders Kitabı]
Management of food and beverage operations / Jack D. Ninemeier, Jack D. Ninemeier.
Ninemeier, Jack D.
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Food and culture / Pamela Goyan Kittler, Pamela Goyan Kittler, Kathryn P. Sucher, Marcia Nahikian-Nelms.
Kittler, Pamela Goyan, ,1953-
2011
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Kitap [Ders Kitabı]
Essentials of food safety and sanitation / David Zachary. McSwane, David McSwane, Nancy R. Rue, Richard Linton.
McSwane, David Zachary.
2005
Kitap [Ders Kitabı]
Classic Turkish cooking / Ghillie. Başan, Ghillie Basan ; photographs by Jonathan Basan ; foreword by Josceline Dimbleby.
Başan, Ghillie.
2011
Kitap [Ders Kitabı]
Current issues and development in hospitality and tourism satisfaction / John A. Williams, Muzaffer Uysal, editors.
2003
Kitap [Ders Kitabı]
Principles of food, beverage, and labor cost controls / Paul. Dittmer, Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe III.
Dittmer, Paul.
2009
Kitap [Ders Kitabı]
Essential financial techniques for hospitality managers / Cathy. Burgess, Cathy Burgess.
Burgess, Cathy.
2014
Kitap [Ders Kitabı]
Revenue management : maximizing revenue in hospitality operations / Gabor Forgacs
Forgacs, Gabor
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Human resources management in the hospitality industry / David K. Hayes, Jack D. Ninemeier
Hayes, David K.
2015
Kitap [Ders Kitabı]
The science of nutrition / Janice Thompson, Melinda M. Manore, Linda A. Vaughn.
Thompson, Janice
2014
Kitap [Ders Kitabı]
Restaurant management : customers, operations, and employees / Robert Christie Mill
Mill, Robert Christie
2007
Kitap [Ders Kitabı]
Food science and nutrition / Sunetra Roday
Roday, Sunetra
2012
‹
1
2
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız