İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Türkmençe
Dutch
French
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Tür:
Kitap
✕
Ortam:
Kağıt
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
:
Teknoloji ve Mühendislik
✕
Bulunan
:
203
Adet
0.011 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
Demirbaş
10
25
50
100
‹
1
2
3
...
17
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi
203
Bölüm
[1]
Merkez Kütüphane
203
Oda
[1]
Abdullah Bizden Koleksiyonu
3
Tür
[1]
Kitap
203
Alt Biçim
[19]
Ders Kitabı
32
Turizm
15
Gastronomi
8
Sağlık
7
Bilim
5
Beslenme ve Diyetetik
5
Mutfak Sanatları
5
Kongre
4
Diğer Kitaplar
4
Rehber
3
Ekonomi
3
Sözlük
2
Sempozyum
2
Araştırma
2
Rapor
1
Konferans
1
Analiz
1
Dil
1
Din
1
Daha fazlası
Daha az
Şekil
[1]
Basılı
203
Ortam
[1]
Kağıt
203
Konu
[1]
Ev Ekonomisi, Aşçılık
203
Yazar
[19]
Myhrvold, Nathan
6
Polat, Ali
4
Blumenthal, Heston
3
Montignac, Michel
3
Ahmed Şevket
2
Baskette, Michael
2
Kotler, Philip
2
Kozak, Meryem Akoğlan
2
Merdol, Türkan Kutluay
2
Ninemeier, Jack D.
2
Roday, Sunetra
2
Yetim, Hasan
2
Akkor, Muhammed Ömür
1
Akkor, Yunus Emre
1
Aktaş, Ahmet
1
Alsaffar, Aylin
1
Altındaş, Firdevs
1
Anjuere, Zümrüt Özkan ,1970-
1
Arzak, Juan Mari
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[3]
Türkçe
123
İngilizce
81
Osmanlıca
1
Yayın Tarihi
[20]
[2016]
1
2022
5
2021
4
2019
1
2018
15
2017
15
2016
13
2015
21
2014
14
2013
4
2012
12
2011
14
2010
12
2009
12
2008
8
2007
11
2006
7
2005
5
2004
2
2003
3
Daha fazlası
Daha az
Yayınlayan
[19]
Detay Yayıncılık
23
Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi
7
Cooking Lab
6
Wiley
6
Hatiboğlu Yayınevi
5
Hedef CS Basın Yayın
4
Prentice Hall
4
Alfa Yayınları
3
Bloomsbury
3
John Wiley & Sons
3
John Wiley & Sons Inc.
3
Pearson Prentice Hall
3
Alfa
2
American Hotel & Lodging Educational Institute
2
Değişim Yayınları
2
Erciyes Üniversitesi
2
Hatiboğlu Yayıncılık
2
J. Wiley
2
Kitap Yayınevi
2
Daha fazlası
Daha az
Kitap [Ders Kitabı]
Marketing for hospitality and tourism / Philip Kotler, John Bowen, James Makens.
Kotler, Philip
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Purchasing for chefs : a concise guide / Andrew Hale. Feinstein, Andrew Hale Feinstein, John M. Stefanelli.
Feinstein, Andrew Hale.
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Catering management / Nancy Loman Scanlon, Nancy Loman Scanlon.
Scanlon, Nancy Loman
2007
Kitap [Ders Kitabı]
Toplu beslenme yapılan kurumlar için yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri / Türkan Kutluay Merdol
Kutluay Merdol, Türkan
1994
Kitap [Ders Kitabı]
Meetings, expositions, events, and conventions : an introduction to the industry / George G. Fenich, George G. Fenich.
Fenich, George G.
2012
Kitap [Ders Kitabı]
Management of food and beverage operations / Jack D. Ninemeier, Jack D. Ninemeier.
Ninemeier, Jack D.
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Food and culture / Pamela Goyan Kittler, Pamela Goyan Kittler, Kathryn P. Sucher, Marcia Nahikian-Nelms.
Kittler, Pamela Goyan, ,1953-
2011
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Ayrıntı için tıklayın
Kitap [Ders Kitabı]
Essentials of food safety and sanitation / David Zachary. McSwane, David McSwane, Nancy R. Rue, Richard Linton.
McSwane, David Zachary.
2005
Kitap [Ders Kitabı]
Beslenme ilkeleri ve menü planlaması / Ayşe Baysal, Nazife Küçükaslan.
Baysal, Ayşe
2009
Kitap [Ders Kitabı]
Konaklama işletmelerinde önbüro yönetimi ve önbüro otomasyon sistemleri / Batman,Orhan, Orhan Batman [ve bşk.] ; ed. : Burhanettin Zengin
Batman,Orhan
2010
Kitap [Ders Kitabı]
Classic Turkish cooking / Ghillie. Başan, Ghillie Basan ; photographs by Jonathan Basan ; foreword by Josceline Dimbleby.
Başan, Ghillie.
2011
Kitap [Ders Kitabı]
Current issues and development in hospitality and tourism satisfaction / John A. Williams, Muzaffer Uysal, editors.
2003
‹
1
2
3
...
17
›
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız